logosmall

Digit Network Solutions

 Search:
Home
Diensten Over ons Voorwaarden referenties

 

  

Diensten

Voor alle zaken binnen de ICT kunt u bij Digit Network Solutions terecht. Of het nu om systeembeheer, back-up oplossingen of netwerk oplossingen gaat en u wilt uw automatisering, internet en wireless toegang goed geregeld hebben dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dat maakt het voor u duidelijk, u heeft een aanspreekpunt en u bent dus verlost van de bekende 'afschuifsystemen' tussen verschillende leveranciers!

 

In bijna geen enkele organisatie is de IT-infrastructuur core-business. Terwijl dit een fundament is voor nagenoeg alle bedrijfsprocessen. De infrastructuur moet daarom goed functioneren binnen het geheel van uiteenlopende wensen en vereisten. Adisa kan dit geheel voor u verzorgen!

 

Ook kan Digit Network Solutions wat voor u betekenen in projectvorm. Daarbij gaat het om ICT-oplossingen in de breedste zin van het woord. Van bekabeling en hardware oplossingen tot het aanleggen van een compleet netwerk met de daarbij behorende apparatuur.

Digit Network Solutions neemt voor u het gehele beheer van uw computernetwerk uit handen.
Dit geldt voor zowel de server als de werkstations. Wij controleren met regelmaat (en met behulp van een alarmsysteem) of alle vitale onderdelen goed functioneren. Zo hoeft u zich niet te bekommeren om de werking van de systemen en kunt u zich richten op het werk.

 

 

 ©Digit Network Solutions. All Rights Reserved. Terms of Use. Privacy Policy.